Συζυγοσ Φωφησ Γεννηματα / ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ - Ο άντρας που λάτρεψε τη φώφη γεννηματά, ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης αποχαιρετά τη γυναίκα της ζωής του και τη μητέρα των .

Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Ο άντρας που λάτρεψε τη φώφη γεννηματά, ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης αποχαιρετά τη γυναίκα της ζωής του και τη μητέρα των . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' from www.tastv.gr
Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Ο άντρας που λάτρεψε τη φώφη γεννηματά, ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης αποχαιρετά τη γυναίκα της ζωής του και τη μητέρα των . Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ο άντρας που λάτρεψε τη φώφη γεννηματά, ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης αποχαιρετά τη γυναίκα της ζωής του και τη μητέρα των . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και .

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Ο άντρας που λάτρεψε τη φώφη γεννηματά, ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης αποχαιρετά τη γυναίκα της ζωής του και τη μητέρα των . Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε.

Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' from www.tastv.gr
Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Ο άντρας που λάτρεψε τη φώφη γεννηματά, ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης αποχαιρετά τη γυναίκα της ζωής του και τη μητέρα των . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Ο άντρας που λάτρεψε τη φώφη γεννηματά, ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης αποχαιρετά τη γυναίκα της ζωής του και τη μητέρα των . Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και .

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' from www.tastv.gr
Ο άντρας που λάτρεψε τη φώφη γεννηματά, ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης αποχαιρετά τη γυναίκα της ζωής του και τη μητέρα των . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της.

Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε.

Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. Ο άντρας που λάτρεψε τη φώφη γεννηματά, ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης αποχαιρετά τη γυναίκα της ζωής του και τη μητέρα των . Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά.

Συζυγοσ Φωφησ Γεννηματα / ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' - Ο άντρας που λάτρεψε τη φώφη γεννηματά, ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης αποχαιρετά τη γυναίκα της ζωής του και τη μητέρα των .. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά.